FAQ /

W dowolnym momencie możesz wycofać wszystkie swoje pliki zaakceptowane więcej niż 6 miesięcy temu. Możesz wycofać 30% plików zaakceptowanych w ostatnich 6 miesiącach, jednakże 70% musi być w portfolio przez co najmniej 6 miesięcy. Gdy pliki są wycofane, nikt oprócz Ciebie i administratorów nie ma do nich dostępu. Pliki pozostają w naszej bazie offline (nie są w sieci) dopóki wszelkie kwestie związane z obsługą kupujących nie zostaną rozstrzygnięte i zamknięte. Wtedy pliki są ostatecznie, automatycznie wykasowywane z naszej bazy. Konto, z którym związane są/były jakiekolwiek sprzedaże/pobrania/posty na forum, nie mogą być zamknięte całkowicie (dla potrzeb wewnętrznego podglądu do historii, zachowania ciągłości w treści forum itd), a jedynie zablokowane. Więcej o zamykaniu konta tutaj.

Wierzchołek